Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.fnde.gov.br/jspui/handle/prefix/220
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | FNDE | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-16T17:38:25Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15 | - |
dc.date.available | 2023-05-16T17:38:25Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-15 | - |
dc.identifier.uri | http://repositorio.fnde.gov.br/jspui/handle/prefix/220 | - |
dc.description.abstract | This is Notebook 3 of the PNAE Nutritionists Series with information on planning a meal plan school in different contexts. It helps to ensure the offer of an adequate and healthy diet, guaranteeing the food and nutritional security and, as a consequence, a good health condition of millions of students in the public school system teaching. | pt_BR |
dc.description.resumo | Este é o Caderno 3 da Série Nutricionistas do PNAE com informações sobre o planejamento do cardápio para alimentação escolar nos diferentes contextos. Ele é um auxílio para assegurar a oferta de uma alimentação adequada e saudável, garantindo a segurança alimentar e nutricional e, como consequência, uma boa condição de saúde aos milhões de estudantes da rede pública de ensino. | pt_BR |
dc.description.provenance | Submitted by Rogério Hamada (rogeriohamada@gmail.com) on 2023-05-16T17:38:25Z No. of bitstreams: 1 MANUAL ALIMENTAR.pdf: 23472523 bytes, checksum: ccfc0641c40e3f878eed2adbeefd8dca (MD5) | en |
dc.description.provenance | Made available in DSpace on 2023-05-16T17:38:25Z (GMT). No. of bitstreams: 1 MANUAL ALIMENTAR.pdf: 23472523 bytes, checksum: ccfc0641c40e3f878eed2adbeefd8dca (MD5) Previous issue date: 2023-01-01 | en |
dc.format | Texto | pt_BR |
dc.language | por | pt_BR |
dc.publisher | Fundo Nacional de Desenvolvimento da Educação | pt_BR |
dc.publisher.country | Brasil | pt_BR |
dc.publisher.program | PNAE | pt_BR |
dc.publisher.initials | FNDE | pt_BR |
dc.rights | Acesso Aberto | pt_BR |
dc.subject | Alimentação escolar | pt_BR |
dc.subject.cnpq | CNPQ::CIENCIAS SOCIAIS APLICADAS:: ADIMINSTRAÇÃO PUBLICA::EDUCAÇÃO PÚBLICA | pt_BR |
dc.title | Planejamento de cardápios para alimentação escolar | pt_BR |
dc.type | Guia/Manual | pt_BR |
Appears in Collections: | Guias/Manuais (OTED) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MANUAL ALIMENTAR.pdf | 22.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.